Spolupráce s firmou Ježek SW

Podepsali jsme smlouvu o obchodní spolupráci se společností Ježek software s.r.o. Hlavní motivací pro spolupráci bylo najít systém pro menší zákazníky, který by svou komplexností pokryl procesy celé firmy od evidence nabídek až po fakturaci, včetně účetnictví, majetku a zpracování mezd. Klíčové vlastnosti hledaného systému měli být: maximální rychlost, přehlednost, snadné ovládáním s jednoduchým zadáváním dat a možnost kupovat samostatně jednotlivé funkce/moduly.

Naše společnost se zabývá implementací a servisem komplexního informačního systému QI a nyní také ekonomického systému DUEL. V rámci spolupráce budeme chtít využít naše několikaleté zkušenosti s prodejem, zaváděním a podporou informačních systémů a poskytnout své služby v rámci ekonomického systému DUEL. Budeme se zaměřovat na poskytování komplexních služeb k systému DUEL, chceme i menším zákazníkům, kteří se rozhodnou pro DUEL, poskytnout komfort, který dostávají firmy používající velké systémy.

Budeme schopni díky našemu týmu pracovníků, kteří jsou profesionály ve svém oboru, pokrýt podporu všech modulů systému DUEL. Mezi hlavní služby, které budeme v rámci implementace a podpory DUELu nabízet patří školení a konzultace k jednotlivým modulům, telefonický + mailový HOT-LINE, podporu přes vzdálený přístup, úpravy systému a tiskových výstupů/sestav a další.

V neposlední řadě budeme nabízet své služby i firmám, které využívají účetní software STEREO a budou chtít přejít na modernější systém DUEL. Dále jsme se stali i školícím partnerem firmy Ježek software s.r.o., který organizuje hromadná školení pro uživatele systému DUEL na Moravě.

duel_logo